Відтепер пости в Інтернеті, які виражають неповагу до російських правоохоронців, не тільки блокуватимуть, а й штрафуватимуть за них. Відповідний законопроект Міністерство внутрішніх справ вже підготувало. Наразі проект документа ще не опублікований, але відомство виклало заявку на його обговорення.

Як відзначається, новий законопроект дозволить блокувати в Інтернеті пости, які виражають ”явну неповагу до органів внутрішніх справ”, а також штрафувати за них.

Причина для введення нових заборон – “необхідність захисту від посягань на недоторканність честі і гідності співробітника поліції від поширення в інформаційно-комунікаційних мережах, в тому числі в мережі" Інтернет ", відомостей, які мають дискредитуючий характер про діяльність системи МВС Росії“.

Нагадаємо, в Зеленського обговорили впровадження реформи еHealth.

Раніше Знай.ua повідомляв, що найчастіше пишуть хакери на зламаних сторінках політиків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Знай.ua писав Зеленський взявся провести зв'язок там, де Гройсман навіть доріг не проклав.