На вихідних 28-29 вересня в Україні очікується відчутне потепління. Як повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, у неділю температура підніметься до +18... +24 градусів.

"На півночі на 2-4 градуси буде нижче. Але враховуйте хмарність та тумани, які очікуються", - зазначила синоптик.

Однак, за словами Діденко, українці не зможуть повною мірою насолодитися теплою погодою, адже протягом дня практично по всій країні пройдуть дощі. У Києві 29 вересня температура підніметься до +19 градусів.

Пішли перші осінні тумани, які наганяють елегійні думки, будять сумний настрій та псують часом прогноз температури...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 27 september 2019

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

В Укргідрометцентрі уточнюється, що дощі пройдуть на сході, півночі та в центрі країни. Місцями волога погода зачепить і західні області. Вдень очікується тепла погода +17...+19 градусів. На півдні та Закарпатті - до +22 градусів. Очікується сильний вітер.

Нагадаємо, для українців створили спеціальний сайт, які послуги з'являться онлайн.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада рішуче вдарила по шкідливому пластику.

Також портал Знай.ua писав, українки потрясли попами заради ремонту доріг.