Нова Верховна Рада України розробляє новий Трудовий кодекс. Багато нововведень здаються дійсно слушними і такими, що заслуговують уваги, але деякі вганяють у ступор і змушують українців хвилюватися. Проект депутати планують подати до кінця вересня.

Про Трудовий кодекс розповіла голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики Галина Третьякова.

У новому Трудовому кодексі планують збільшити термін офіційної відпустки, вітають сієсту та додаткові виплати. У той же час, кількість робочих годин збільшиться, а приводів для звільнення стане більше.

Ще одна хороша новина - молоді громадяни, які офіційно влаштувалися на роботу, до 26 років не платитимуть податок фізичних осіб. Це нововведення повинно сприяти працевлаштуванню молодих кадрів.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Згідно з новим кодексом, роботодавці зможуть звільнити працівників за порушення комерційної таємниці і відсутність щеплення.

Нагадаємо, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Kyivstar довів українців до межі, терпіти більше немає сил: "На сходах і під сливою"

Також "Знай.uа" писав, що Сенцов показав єдине фото з російської в'язниці: "Дав знати, що живий"