В перших числах жовтня в Україну прийде невелике потепління, яке нагадає друге бабине літо. При цьому в деяких регіонах пройдуть сильні дощі, але інша частина країни порадує теплою погодою. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Погода в Україні 30 вересня

У понеділок, 30 вересня, дощі пройдуть на заході та півночі України, в інших регіонах буде сухо. Температура повітря на заході складе 19...22 градусів тепла, в центрі 20...24 градусів, на півночі 18...20, на сході 18...21, і на півдні 19...24 градусів.

прогноз погоди на 30 вересня

Погода в Україні 1 жовтня

У вівторок, 1 жовтня, на заході, в центрі і частково на півдні вийде сонце, у східних та північних областях дощитиме. Вдень на заході та в центрі країни вдень буде 16...19 градусів, на півночі 13...15 градусів, у східних областях 16...18, і на півдні 20...24 градусів вище нуля.

Прогноз погоди на 1 жовтня

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Погода в Україні 2 жовтня

У середу, 2 жовтня, знову прогнозуються дощі на заході країни. Температура повітря вдень там складе 16...21 градус. У центрі – 20...22 градусів, у північних і східних областях 19...21, і на півдні 20...24 градусів тепла.

Прогноз погоди на 2 жовтня

Нагадаємо, українцям порадили, як не замерзнути і врятуватися від морозів.

Як повідомляв портал Знай.uа, перша половина жовтня буде теплою, а сильних дощів не передбачається. Температура триматиметься в межах +15 +18 градусів.

Також портал Знай.uа писав, що у NASA візьмуться за вивчення погоди з космосу: стрім запуску.