Відомий український письменник Лесь Подерв'янський розповів про ситуації в країні. У тому числі він висловився про вибори, політиків і навіть "95 кварталі" в інтерв'ю для Цензор. Нет.

Він розповів, що на його виступу люди ходять, щоб посміятися, і тому можуть почати сміятися ще до того, як він почне говорити. При цьому Лесь зазначає, що сам не любить жартів.

"Та я взагалі не люблю жартів. І не люблю жартувати. Мене дратує, коли хтось жартує. Я не люблю гумору. Ось так! Я ТЕРПІТИ НЕ МОЖУ ЦЬОГО ЖАНРУ. ОСЬ ВСЮ ЦЮ Х**НЮ ПРО 95-Й КВАРТАЛ, КОЛИ Б*ДЛО СМІЄТЬСЯ. НУ, А Б*ДЛО ЗРОЗУМІТИ МОЖНА: ВОНО Ж ЗАПЛАТИЛА ГРОШІ ЗА ТЕ, ЩОБ ПОСМІЯТИСЯ!", - зазначає письменник.

При цьому він розповів історію про сусіда, який постійно розповідав історії зі свого життя, наприклад, коли п'яний впав у яму на кладовищі і заснув там, а вранці на те місце прийшли з труною.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Життя смішніше будь-яких жартів. І він не жартує. Але ми катаємося під столами!", - пояснює Подерв'янський.

Також Лесь розповів про друзів і про те, як змінився їх коло після Майдану і війни. Він зазначає, що за межами України, в Росії у нього в основному друзі, які переїхали з Києва і з ними вдається підтримувати хороші відносини.

Розрив відбувається лише з "місцевим р**ном", з людьми, про яких і подумати не міг.

"Війна – це дуже чіткий лакмус. Ось наші, ось вороги – і тільки так. У мирний час воно так не працює, шукаєш якісь півтони. А у війні немає напівтонів", - наголошує Лесь.

Також він розповів, що вважає, що в Україні всього 5 років демократія і виборець ще не розуміє, як правильно і безпечно вибирати кандидата на виборах.

"Вони хочуть, щоб Президент був справедливий, як Ісус Христос, гарний, як Ален Делон, бідний, як Робін Гуд (всім все роздавав, бо не люблять багатих) і талановитий, як Наполеон. Але такого не буває! Ніхто так не може. Тим більше – політики, це досить сволочна професія", - пояснив він.

Нагадаємо, Подерв'янський дав Путіну "в морду".

Як повідомляв Знай. ua, скандальна "дематюкация" повернулася Богомолець бумерангом.

Також Знай. ua писав, що Подерв'янський терміново звернувся до Богомолець з її законом про "дематюкации".