Міністр соціальної політики України Юлія Соколовська розповіла про новий курс діяльності міністерства. Відтепер міністерство соцполітики допомагатиме громадянам виходити зі складних життєвих ситуацій та запобігатиме їх виникненню.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Ми переходимо від Міністерства пільг, яким відомство було багато років – до Міністерства дієвої соціальної політики. Ключ до вирішення багатьох соціальних проблем – знаходити та прибирати причини, а не боротися лише із наслідками. Ми маємо підтримувати людей, які реально цього потребують – ефективно та прозоро", - наголосила Міністр.

Серед основних цілей Міністерства соціальної політики України:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще
  1. Людина з інвалідністю, яка може та хоче працювати, має для цього всі можливості, а людина, яка не може працювати за станом здоров’я, отримує гідний рівень утримання та догляду. Наявність інвалідності не повинна бути причиною бідності та ізоляції від суспільства.
  2. Для людей похилого віку створено умови для активного життя, вони мають кваліфікований та сучасний догляд і гідне матеріальне забезпечення. Створено умови для безпечного добровільного пенсійного накопичення.
  3. Сім’ї, що опинилися в складних життєвих обставинах, зокрема через низькі доходи, отримують своєчасну та професійну допомогу, включаючи фінансову, яка спрямована на швидкий вихід із кризи та подолання складних життєвих обставин.
  4. Кожна дитина зростає та виховується в родинах або в умовах, максимально наближених до сімейних, у благополучному, доброзичливому та безпечному середовищі, де дбають про потреби та інтереси дітей.

Нагадаємо, США терміново скликають Конгрес через Україну: що трапилось.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський погодив текст "формули Штайнмайєра": у чому суть і що це означає для України.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський відповів на найболючіше питання українців: "Не буде ніколи ніякої капітуляції".