Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на четвер, 3 жовтня 2019 року. Стало відомо, що гривню значно послабили – 24,85 за долар, порівняно з попередніми банківськими днями.

Курс долара Нацбанку на 3 жовтня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2485,9769 гривні;

- 100 євро – 2715,9298 гривень;

Як видно з цими показниками, євро виріс у ціні ще на 39 копійок, при цьому вартість долара США з середи раптово збільшилася на 30 копійок.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

курс євро і долара 3 жовтня

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні для українців готують відразу два грошових нововведення. По-перше, перестануть приймати копійки номіналом одна, дві та п'ять копійок. По-друге, з'явиться нова купюра.