Учасники шоу "Міняю жінку" Вадим і Катерина мешкають у Кропивницькому, вони - родина підприємців-риночників. Подружжя познайомилося в інтернеті, але тепер жінка скаржиться, що чоловік постійно докладає фізичну силу під час вирішення сімейних суперечок. Сама ж Катерина практично не відпочиває, так як у неї немає на це часу. Вадим впевнений, що обмін дружинами допоможе урізноманітнити їхнє подружнє життя та розбавити його яскравими фарбами, передає Depo.ua.

Обмін стався з сім'єю фітнес-тренерів Тетяни і Дмитра. Вони називають себе божевільною парочкою і по-справжньому кохають один одного. Подружжя зважилося на авантюру і погодилося взяти участь у популярній програмі.

Фінал шоу виявився шокуючим для шанувальників шоу, так як програма закінчилася жорстокою бійкою:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що учасниця "Зважені та щасливі" втерла носа тренерам після вильоту з проекту.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені назвали найкращі напої для схуднення.

Портал Знай.uа писав, що "Зважені та щасливі" перетворяться у "Міняю жінку". Учасникам запропонують обмінятися партнерами. Більшість знайшли спільну мову, але є й ті, хто не зміг або не захотів. Тому зараз їм дається шанс обрати нового напарника.