Том Круз виявився засланим шпигуном від Трампа: американці висміяли візит актора до Зеленського

В американській сатиричній телевізійній програмі "The Daily Show" посміялися над візитом актора Тома Круза в Україну. Ведучий "The Daily Show" Тревор Ної прокоментував у програмі топову тему усіх світових ЗМІ — скандал навколо "секретної" телефонної розмови Дональда Трампа з Володимиром Зеленським.

Трамп висунув оригінальні ідеї "порятунку" від мігрантів

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Глава Білого дому Дональд Трамп пропонував облаштувати рів зі зміями та алігаторами на кордоні з Мексикою і стріляти по ногах мігрантам. Про це пише видання New York Times, посилаючись на інформацію власних джерел в адміністрації президента США.

Ілля Ківа
Ілля Ківа

Ківа розійшовся після спілкування з моделлю, приводив гідність "до тями" просто в кріслі Раді

Народний депутат від фракції ОПЗЖ Ілля Ківа знову потрапив в об'єктиви камер. Його вдруге за сесійний день застукали за дивним заняттям у Верховній Раді.

Швидка допомога
Швидка допомога

Нові стандарти в Україні: як тепер їздить "швидка", і що зміниться в школах

Днями Кабмін оприлюднив стандарти доступності публічних послуг, в яких вказується, за який час має приїхати на виклик карета швидкої допомоги.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Пальчевський дав точний прогноз майбутнього Порошенка та Зеленського

Відомий український політичний експерт, блогер і публіцист Андрій Пальчевський розповів про возз'єднання Заходу і Сходу України, закінчення війни на Донбасі та "посадку" Порошенка.