Родина Ковалюків з Буковини, яка брала участь у реаліті-шоу "Міняю жінку" розлучилась.

Про це у своїй Instagram-сторіз повідомила Наталя Ковалюк.

На питання підписників "Так, що після проєкту ти кинула того бидла?", жінка відповіла, що вже три місяці живе з донькою тільки вдвох.

"Я йому бажаю від всього серця тільки хорошого, і хотіла щоб все в нього було добре! Шкода, що він досі цього не розуміє!", - написала Наталя.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Жінка додала, що їй добре самій і наразі вона працює над собою, лікується і повертає себе, а далі життя все розкладе на свої місця. Хоча вже й сам проект "Міняю жінку" розклав усі крапки над "і".

Напередодні виходу шоу на екрани Наталія написала в соцмережі допис, щоб заохотити бажаючих подивитись шоу на телебаченні за участі її родини.

"Всім, привіт! у вівторок 24 вересня📣 о 22:45 🕰️ буде ефір Міняю Жінку з участю моєї сім'ї 👨‍👩‍👧 правда вже майже рік пройшов від часу зйомки 😂 але краще пізно, чим ніколи 🙈 тому дивіться, думаю точно не пошкодуєте 😊 буде дуже цікаво", — написала Наталія.

Згодом жінка написала ще один допис стосовно її участі у проекті.

"Нарешті, настав день "Міняю жінку" 😂 ну реально, так довго чекали, що я вже і забула, що там видавала 🤷 а ж самій цікаво глянути 😇 ставте плюс, хто буде дивитись 😊 цікаво, скільки вас тут 😈 говорити нічого не буду, одне пообіцяю, що буде цікаво 🔥", зазначила учасниця шоу.

24 вересня, на телеканалі 1+1 в ефір вийшов випуск телепрограми "Міняю жінку" про обмін між сім'ями з Чернівецької та Чернігівської області. В рамках проекту буковинка на тиждень потрапила в сім'ю у Прилуки, а інша учасниця Оксана поїхала жити на Буковину.

Зйомки передачі проходили ще в грудні 2018 року. Наталія - професійний фотограф. Виховує 7-річну доньку від першого шлюбу. Перед зйомками проєкту вона знову вийшла заміж і знялася в передачі з новим чоловіком Робертом.

Нагадаємо, жорстока бійка в шоу "Міняю жінку" змусила українців ридати: учасниця пішла з переломом кінцівки.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Зважені та щасливі" втерла носа тренерам після вильоту з проекту.

Портал Знай.uа писав, що "Зважені та щасливі" перетворяться у "Міняю жінку". Учасникам запропонують обмінятися партнерами. Більшість знайшли спільну мову, але є й ті, хто не зміг або не захотів. Тому зараз їм дається шанс обрати нового напарника.