Неприємний інцидент трапився у херсонському супермаркеті “ АТБ”. Там місцеві мешканці незадоволенні тим, що вони змушені купувати непомиту картоплю та переплачувати за це. Відповідний допис із обуренням з’явився у Facebook-спільноті “Чорний список Херсону”.

Як відзначається, покупці дуже невдоволені тим, що змушені купувати брудну картоплю.

“АТБ. Повинні ж існувати стандарти для продуктів надходять на продаж? Дивлячись на цей картоплю, тільки одна думка: "Картопля спеціально вимазали брудом, щоб збільшити вагу". Я не хочу купувати бруд за ціною добірної картоплі”, - йдеться в дописі.

АТБ. Должны же существовать стандарты для продуктов поступающих на продажу? Глядя на этот картофель, только одна мысль:"...

Geplaatst door Elison Show op Donderdag 3 oktober 2019

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Щоправда, частина коментаторів не погоджуються із таким твердженням та наводить аргумент, а чому ж картоплю продають брудною.

“Картоплю, яку помили, має менший термін зберігання. Даний продукт копали швидше за все після дощу, в мокрому ґрунті, а не спеціально для вас вимащували, щоб обдурити. Таку брудну картоплю можна купити, наприклад, на зиму. А “добірна”, бо її відібрали за розміром - середній і великий, без дефектів. Не бачу сенсу обурюватися.”, - пишуть в коментарях.

Однак, в коментарях знайшлися і ті, які зауважили, що якщо не подобається картопля в АТБ, то можна купити на ринку.

Нагадаємо, українцям допоможуть оплатити комуналку: пощастить не всім, що потрібно знати.

Як повідомляв Знай.uа оформити субсидії стало простіше: як подати документи "в два кліка"

Також Знай.uа писав, що зміниться для українців у жовтні: субсидії, податки, скасування дрібних грошей та інше.