У понеділок, 7 жовтня, в Україну увірветься прохолодна, по-справжньому осіння, погода. Крім того, вночі стовпчики термометрів вперше опустяться нижче нуля. На Заході і Півночі країни пройдуть дощі, які місцями можуть переходити в сніг.

Про це написала відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Понеділок в Україні буде холодним. Найближчої ночі – мороз, крім Півдня. Дощ і мокрий сніг невеликі: місцями на Заході та Півночі, на Півдні – дощ періодично", – повідомила вона.

Так, найбільш тепла погода очікується на Херсонщині та в Криму, де повітря прогріється до +12 +17 градусів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

При цьому найхолодніше, згідно з прогнозом Діденко, на Сумщині та Полтавщині. Там стовпчики термометрів будуть у межах +6 +8 градусів.

Також синоптик попереджає, що вночі 7 жовтня у північних, західних та центральних областях сильні заморозки у повітрі 0 -5 градусів (II рівень небезпеки, помаранчевий), а в південних і східних областях на поверхні грунту заморозки 0 -5 градусів (І рівень небезпеки, жовтий).

"В Києві вночі 0 -2 градуси морозу, вдень близько +7 градусів. Є ймовірність невеликих опадів, місцями краплі, але і можуть політати сніжинки", – наголосила Діденко.

Понеділок в Україні буде холодним. Найближчої ночі - морозець, окрім Півдня, завтра вдень у більшості областей +4+9...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 6 oktober 2019

Нагадаємо, на Львів насувається шторм зі снігом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Карпати перетворилися на біле простирадло. У мережі з'явилися перші фото.

Також портал Знай.uа писав про найкращий засіб проти осінньої депресії.