На початку цього тижня в Україні збережеться прохолодна, а місцями дощова погода. Крім того, синоптики прогнозують перші заморозки вночі та температуру повітря нижче нуля. Про це йдеться в повідомленні Укргідрометцентру.

Погода в понеділок 7 жовтня

Тиждень почнеться з дощів у Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях. На решті території України очікується хмарна і суха погода. Вночі в більшості регіонів, крім південних, очікують заморозки до -1 -3 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +7 до +11 градусів, на півдні від +11 до +13.

Погода у вівторок 8 жовтня

У вівторок дощі пройдуть тільки на східній частині країни. Вночі, крім сходу і півдня, знову можливі заморозки до -1 -3 градусів. Середня температура залишиться незмінною, від +7 до +11. У півдненних областях +11 +13, вночі від +3 до +5.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

Погода в середу 9 жовтня

У середу опади накриють західні області, на решті території буде сухо і навіть ясно. Вночі в західних, північних та центральних областях заморозки до -1 -3 градусів, на сході вірогідне пониження температури до 0 -2. Вдень синоптики прогнозують від +9 до +13, на півдні від +13 до +15.

Нагадаємо, на Львів насувається шторм зі снігом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Карпати перетворилися на біле простирадло. У мережі з'явилися перші фото.

Також портал Знай.uа писав про найкращий засіб проти осінньої депресії.