Після того, як на початку робочого тижня в Україні пройдуть нічні заморозки, які будуть змінюватися денним холодним сонцем, вже до вихідних днів погода в країні значно зміниться і прийдуть затяжні холодні дощі. Однак, не все так погано - заморозки відступлять, а температура повітря вирівняється. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так у середу, 9 жовтня, в Україні потеплішає ще на пару градусів, денна температура повітря підніметься в середньому до +11 градусів, на заході та півдні країни до +14 градусів тепла, місцями навіть до +17 градусів за Цельсієм. Опади прогнозуються лише на заході України.

У четвер, 10 жовтня, також потеплішає ще на 2-3 градуси, однак ніякого комфорту не очікується, так як з приємним потеплінням прийдуть і осінні затяжні дощі. Сухо прогнозують лише на південному сході країни. Стовпчики термометра у середньому будуть маневрувати між +12…+15 градусів, на південному сході температура повітря підніметься до +17…+19 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, що астрологи склали гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям розповіли, як зміниться курс долара в жовтні.

Також портал Знай.ua писав, що з 1 жовтня в Україні Мінсоцполітики запустило систему монетизації пільг.