Державна установа "ПриватБанк" часто потрапляє у гучні скандали, де українці залишаються без своїх грошей. Так, нещодавно клієнт банку поскаржився, що банк без попередження змінив кредитний ліміт на картці.

Відповідний негативний відгук з'явився на сайті Міністерства фінансів, передає видання Хвиля.

Причиною негативного відгуку стали зміни в наданні кредитного ліміту за особистої банківської картки клієнта. За словами незадоволеного клієнта, ПриватБанк може без попередження обнулити кредитний ліміт.

На це служба підтримки клієнтів державного банку пояснила, яким чином можна підвищити бажаний рівень кредитного ліміту.

"Ми розуміємо, що зміна кредитного ліміту на картці без вашої ініціативи неприємна… Давайте подивимося на це з іншого боку, рішення ще може бути змінено в майбутньому. Для цього: продовжуйте активно користуватися послугами і продуктами ПриватБанку, особливо карткою Універсальною, можете надати документи, що підтверджують доходи. Виконання цих простих рекомендацій значно збільшує шанси на отримання потрібного вам ліміту. Ми обов'язково надішлемо повідомлення про зміну ліміту", - йдеться у відповіді на скаргу.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

ПриватБанк змінив кредитний ліміт вже не одного клієнта. Якщо подивитися на коментарі можна побачити, що на сайті Мінфіну масові повідомлення від користувачів про непередбачені зміни. Українці вкрай незадоволені такою ситуацією.

Нагадаємо, що Коломойський вперше заговорив про виведення $5 мільярдів з ПриватБанку: "Бредні показують".

Як повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк прибрав улюблену функцію українців: масові скарги розривають Мінфін.

Також портал Знай.ua писав, що "ПриватБанк" розпрощався з "полуничкою".