На YouTube-сторінці "365 днів радості" з’явилось унікальне відео-анімація. Автор ролика пояснює, що вирішив провести день максимально захоплююче.

"Я вийшов на головну вулицю міста і влаштував шоу", - підписав відео автор.

Автор стверджує, що ми можемо прожити день, провівши його повністю за смартфоном і навіть не помітити, що тепер на один день у нашому житті менше.

"Це нікого не хвилює, так як цих самих днів у нас купа. Скажу зі свого досвіду, не у всіх. Я Алекс, і трохи менше місяця тому мені поставили страшний діагноз. Лікарі дали мені лише рік, не більше. Десь близько тижня я провалявся в ліжку і просто дивився в стелю, але потім мене осінило, що цей останній рік повинен стати найкращим роком в моєму житті. Тому я придумав план. Кожен божий день, а їх у нас, слава богу, 365, буде для мене святом. День добрих справ, день збирання квітів, день готування дивних страв і так далі", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Якщо пальців однієї руки вистачило, щоб порахувати добрі справи, то ця тема для вас.

"Можна виділити день і спробувати робити тільки добрі вчинки на протязі всього дня. Почати можна з малого, наприклад, нагодувати бездомну собаку хоча б кісточкою. Далі можна піти і кинути грає в метро музиканту гроші – все таки це його праця", – підкреслив він.

"Усе-таки він у вашому місті, і вам тут ходити ще. Можна допомогти бабусям в переходах. Наприклад, купити в них часник. Вам може він і не потрібен, а бабусі зайва копійка, і таких справ море. Спробуйте зробити собі такий же день, а чи мало, чи ви щось так відчуєте, і ось на один день я наблизився до свого кінця", - резюмує автор відео.

Нагадаємо, в Одесі засікли гігантських гадів, кожен крок може стати останнім: відео.

Також портал "Знай.ua" інформував, що жахлива пошесть заполонила Львівщину: в реанімацію від одного укусу

Раніше портал "Знай.ua" писав, що фатальна зустріч: на Львівщині отруйна тварюка напала на жінку, медики витягують з того світу