Останній мітинг "євробляхерів" не пройшов даремно - в Міністерстві інфраструктури погодилися з одним із прохань власників авто на єврономерах.

До кінця жовтня 2019 року український уряд має ухвалити новий законопроект про розмитнення "євроблях". Крім того, у Міністерстві розкрили деякі деталі змін, що стосуються власників автомобілів з іноземною реєстрацією.

Так, уряд України збирається скасувати віковий коефіцієнт, який впливає на вартість розмитнення, також відмінять заборони на ввезення до країни ретроавто. Відомо, що Кабмін перегляне вимоги щодо екостандартів, обіцяють повернення утилізаційного збору та обов'язковий техогляд.

За словами колишнього заступника міністра інфраструктури України Олександра Кави, перегляд ставки розмитнення авто також може потрапити до списку поступок українського уряду. Для деяких категорій машин, зазначає Кава, можуть ввести додаткові понижуючі коефіцієнти, передає "Обозреватель".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Уряд може переглянути ставки розмитнення і використовувати додаткові понижуючі коефіцієнти для тих автомобілів, які вже були ввезені на територію України до певної дати". Олександр Кава

Нагадаємо, раніше Кабмін виніс останнє рішення по "євробляхерам".

Як повідомляв портал "Знай.ua", названо найпопулярніші вживані авто, які купували українці.

Також "Знай.ua" писав, що євробляхи заполонили авторинок України.