Соціологічна служба Центр Разумкова провела опитування, щоб вивчити довіру українців до влади. Згідно з оприлюдненими результатами, 70,5% опитаних довіряють президенту Зеленському, 54% - спікеру Разумкову, і лише 36% - прем'єру Гончаруку.

Найбільше підозр викликає екс-генпрокурор Юрій Луценко, якому довіряють лише 12% респондентів. Схожі результати у екс-голови парламенту Парубія і екс-президента Порошенко (13% і 20%).

54,5% опитаних вважають, що Зеленський діє на захист національних інтересів, а 24,5% - що відстоює особисті інтереси. 48% вважають, що нинішня влада краща за попередню, а 8% - що вона гірша. 45% вважають, що Україна на правильному шляху, а 29% - що ні.

Найбільше довіри викликають Збройні сили України (довіряють 75%), президент України (70%) та волонтери (69%). Найменше російські ЗМІ (не довіряють 76%), судова система (70%) і політичні партії (66%).

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, скандального екс-главу Конституційного суду повернули на посаду.

Також Знай.ua писав, у Зеленського планують скасувати податки українцям.