Сергій Верланов, голова Державної податкової служби України, на нараді заявив, що з січня по вересень 2019 року в бюджет країни надійшло податків більше, ніж планувалося.

Сергій Верланов

Зібрали більше на 1 млрд гривень - всього 448,6 млрд гривень податків.

Верланов заявив, що перевиконання плану в цьому випадку відповідає темпам нацекономіки. "Надходження до бюджету зростають без тиску на платників, органічне зростання", - зазначив Верланов.

До кінця 2019 року, як повідомляє Верланов, ДПС повинна зібрати в бюджет ще 123,2 млрд грн. Це перевищить показники минулого року в цей же період на 17,6%.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Верланов додав, що для того, щоб виконати план в останньому кварталі, збираються перевірити діяльність підприємств, які знаходяться у збитку, але отримують бюджетне відшкодування ПДВ і маніпулюють звітністю.

Сергій Верланов

Свою промову Верланов підсумував: "Останні три місяці року ми повинні спланувати так, щоб виконати всі індикативи. Це складне і амбітне завдання, яке покаже нашу спроможність, нову якість роботи служби і ефективне планування. У той же час ми повинні уникнути податкового тиску на платників податків".

Нагадаємо, раніше Гончарук докладно пояснив, як буде працювати ринок землі: що збираються робити з іноземцями.

Також Знай.uа писав, що у Зеленського планують скасувати податки українцям: все залежить від вашого віку.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про легалізацію грального бізнесу в Україні: Зеленський пояснив, куди підуть податки.