ЦВК
ЦВК

ЦВК призначила нові вибори: названо день голосування

В Україні масово пройдуть місцеві вибори – в об'єднаних територіальних громадах, селищних та сільських радах. ЦВК вже призначила день голосування.

Донецький аеропорт
Донецький аеропорт

ЗСУ біля Донецького аеропорту і вогонь в зоні розведення сил: зведення ОБСЄ з останніх подій

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

8 жовтня ОБСЄ оприлюднила щоденний звіт, на підставі інформації від Спеціальної моніторингової місії (СММ), в якому повідомила, що ЗСУ вдалося взяти нові території на північно-західній околиці Донецька.

У Зеленського планують скасувати податки українцям: все залежить від вашого віку

У Зеленського хочуть скасувати Єдиний соціальний внесок для всіх працевлаштованих людей віком до 27 років. Таку пропозицію вніс депутат від "Слуги народу" Олексій Кучер.

Євро-2020: збірна України тріумфально виграла матч у Литви на рідному полі

11 жовтня, у п'ятницю українська збірна зіграла зі збірною Литви в рамках 6 відбіркового туру Євро-2020. Матч відбувся на ОСК "Металіст", Харків. Матч завершився перемогою збірної України з рахунком 2:0.

Володимир Путін
Володимир Путін

Путіну гарненько врізали по обличчю, довелося бігти до лікаря

Російський президент Володимир Путін вирішив згадати минулі часи і розповів про перший вид спорту у своєму житті. Про спортивні "досягнення" російський лідер згадав на виставці "Сучасний спорт. Інновації та перспективи".