У неділю, 13 жовтня, в Україні очікується телпая і сонячна погода. Як повідомляє синоптик Наталя Діденко на своїй сторінці в Facebook, антициклон Lizbeth принесе нам "бабине літо".

Так, протягом дня температура буде літньою - +18...+23 градусів. Опадів не очікується. Трохи прохолодніше буде в Луганській, Сумській та Харківській областях, де стовпчики термометрів будуть триматися на рівні +16...+19 градусів.

Вночі стовпчики термометрів в Херсонській і Миколаївській областях, а також у Криму опустяться до +9...+11. Найтепліше буде в Одеській області - +11...+13. На заході країни вночі очікується +6...+8, а на сході та у центрі - +8...+10.

Уїкенд із ясною синоптичною репутацією - вже на носі. І буде він теплим та переважно сонячним. Суху малохмарну і навіть...

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 11 oktober 2019

Нагадаємо, "Укрзалізниця" підвищила ціни до небес, не кожен зможе дозволити собі поїздку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у АТБ прогримів расистський скандал, невідомі жорстоко принижували іноземця.

Також портал Знай.ua писав, українці зізналися, скільки зараз витрачають на комуналку.