Один з головних пропагандистів Кремля, гендиректор телеканалу "Спас" Борис Корчевніков опублікував на своїй сторінці в Instagram відео з Києва.

Зірка серіалу "Кадети" і колишня довірена особа Путіна приїхав в Україну на міжнародний кінофестиваль православного кіно "Покров". Корчевніков заявив, що хоче зібрати гроші на відновлення монастирської лікарні в Києво-Печерській Лаврі.

Журналіст Айдер Муждабаєв написав на своїй сторінці в Facebook, що вкрай обурений приїздом "найогиднішого з пропагандистів Путіна та "русского міра"

"Ось прямо після Дня захисника України - в Києві. Записує відео в центрі нашої столиці. Подобається? Мені теж. Вітаю всіх нас з такими позитивними змінами у відносинах братніх народів", - пишуть Муждабаєв.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

КІНЕЦЬ ЕПОХИ ГІДНОСТІ? Ось ми й дочекалися в Україні одного з найогидніших відкритих пропагандістів Путіна та "рускава...

Geplaatst door Ayder İzzet-oğlu Muzhdabaev op Dinsdag 15 oktober 2019

Українці обурені тим, що Корчевніков спокійно розгулює по Києву, адже раніше він вже порушував українські закони, знімаючи фільм в Криму.

Український політолог і громадський діяч Олег Саакян зазначив, що у нього немає цензурних слів щодо цієї ситуації.

"Це як таке можливо? Воно реально в Києві? Гроші на відновлення храму лікарні на карту Сбербанку збирає", - пише він.

Это б*ять как вообще возможно? Воно реально у Києві? Гроші на відновлення храмової лікарні на картку Сбербанка збирає....

Geplaatst door Oleh Saakian op Dinsdag 15 oktober 2019

Нагадаємо, прес-марафон Зеленського опустив Скабееву нижче плінтуса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Білецький порадив Зеленському дізнаватися про Золоте від розвідки.

Також портал Знай.ua писав, Сенцов забив на сполох через ситуацію в Україні, почула вся Європа.