Правоохоронці штрафуватимуть водіїв на нерозмитнених євробляхах так само, як і інших власників авто в разі порушень. Про це заявив перший заступник глави департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає Громадське.

"Відтерміновано саме притягнення до відповідальності (за порушення умов митного ввезення автомобілів на іноземній реєстрації - ред.)", - заявив він.

Так, за словами Билошицького, патрульні відреагують на порушення ПДР не залежно від реєстрації машини. Якщо водій євробляхи стає порушником, копи виписують адмінпротокол з українськими водійськими правами.

Нагадаємо, у Кабміні підготували нові правила для "євроблях", що відомо.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, нові ціни на комуналку змусять українців пити Карвалол, зиму переживуть обрані.

Також портал Знай.ua писав, у Національному банку України заявили, що зміцнення курсу гривні вдасться утримати завдяки рекордному врожаю зернових.