Відомий гінеколог-ендокринолог та спеціаліст із сексуальної освіти Наталія Силіна розповіла, який вік підходить найбільше для першого сексуального досвіду. Про це лікар розповіла в інтерв'ю для видання Clutch.

Як відзначається, наразі дуже часто виникає питання, а у якому віці все ж варто розпочинати своє сексуальне життя. Відтак, лікар Наталія Силіна відповіла на це питання:

"З медичної точки зору, нам, лікарям, хотілося б, щоб дівчинка-підліток не вступала в статевий зв'язок до 16 років. Річ у тому, що в молодшому віці яєчники ще не працюють на повну потужність, цикл встановився, тому слизові оболонки не готові до вагінальної пенетрації. З юридичної точки зору аналогічно, оскільки вік згоди — 16 років".

Наталія Силіна

Також гінеколог зауважила, що найперше що важливо – це психологічна готовність.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"По-перше, це вміння не лякатися свого збудження, взаємодіяти зі своїм тілом. По-друге, підліток повинен володіти всією інформацією і про готовність слизових, і про методи контрацепції, і як не піддатися маніпуляцій, а спробувати саме тоді, коли хочеться",- підкреслила лікар.

Нагадаємо, у списку задоволень українців інтимна близькість опинилася на 18-му місці.

Раніше Знай.ua повідомляв, спеціалісти визначили зміну в поведінці, яке сигналізує про сексуальну зацікавленість у жінок.

Також Знай.ua писав, вчені з'ясували, скільки триває ідеальний секс.