Україні не варто будувати жодних відносин із Російською Федерацією, оскільки вона прагне нав’язати мир тільки на власних умовах. Про таке заявив нещодавно звільнений із російського полону кримський громадський активіст та захисник прав кримського студентства Олександр Кольченко. Відповідне інтерв’ю з'явилося в журналі "НВ"

Зі слів чоловіка, який провів під арештом та в колонії РФ майже п'ять років, країну агресора потрібно зруйнувати, щоправда, почати це робити краще з середини.

"Насамперед нам потрібно зруйнувати цю імперію! Мені здається, що військове протистояння неефективне: необхідно надавати підтримку тим, хто продовжує боротьбу всередині РФ", — зазначив 30-річний Олександр.

Також він додав, у російських в’язницях сидять переважно за побутові злочини, та велика кількість людей, які попросту аполітичні.

Олександр Кольченко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Дві третини від ув’язнених засуджені за так званою народною статтею — незаконний обіг наркотиків, їхнє вживання, зберігання, поширення… Загалом у Росії є більшість, яка радикально за Путіна, а є меншість, яка радикально проти. На це накладається ще один парадоксальний фактор: більшість росіян аполітичні", — додав колишній бранець Кремля.

Окрім цього, Кольченко переконаний, що РФ намагається нав’язати Україні мир, але на власних умовах, зокрема, використовуючи "план Штайнмаєра".

"Нам же, думаю, потрібно надавати матеріальну допомогу тим, хто бореться проти режиму Путіна", — підкреслив він.

Нагадаємо, що Олександр Кольченко пробув в ув'язненні в російських в'язницях майже п’ять років. Його заарештували в Криму і засудили за участь у "терористичній організації" до 10 років ув'язнення разом із кримським режисером Олегом Сенцовим.

Нагадаємо, що на Донбасі бойовики нещадно відкрили вогонь по українських захисниках, обстріляли Авдіївку: є загиблі та поранені.

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській запрацював тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.