Закарпатські дівчата - чарівні українки часто вражають грацією світових дизайнерів та дедалі частіше з'являються на світових показах моди, пише Mukachevo.net.

Марина Гичка нещодавно демонструвала дизайнерські образи на модному подіумі Arab Fashion Week в ОАЕ. Народилась і виросла дівчина в селі Лохово, що неподалік Мукачева. Навчалась в УжНУ.

Жартома каже, що модельну кар'єру розпочала тоді, коли вперше приміряла мамині туфлі на підборах.

Дівчина каже, що в дитинстві мріяла стати вчителем, та щоразу коли прогулювалась вулицями міста, уявляла, що йде по подіуму. І ось воно сталося - наглядний приклад матеріалізації думок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Довгі спідниці, хустки і чорна паранджа, яка огортає жінку з голови до ніг - це далеко не все що варто знати про моду в ОАЕ", - каже Марина про показ в ОАЕ Arab Fashion Week, який відбувся нещодавно.

Данину місцевим традиціям віддають за допомогою аксесуарів. В Дубаї можна запросто зустріти місцеву жительку у вбранні, яке було представлене буквально місяць назад на Тижні високої моди!

Класичний стиль і сучасні тенденції у світі вечірньої моди переплітаються в колекції кутюр'є Naja Saade. Вечірні сукні просто чарівні, силуети дуже жіночні, а кожна деталь в обробці доведена до досконалості. Хітом показу стала біла весільна сукня вагою 30 кг також була представлена ним.

Кожен дизайнер талановитий по-своєму. Деякі моделі нічого не розуміють у великій моді.

Марина була учасницею багатьох модних показів, які проходили в Україні, Іспанії, Франції, Туреччині, Швейцарії та інших країнах.

"Роботи легкої не буває. Але якщо вона до душі, то всі труднощі долаєш з радістю і піднімаєшся на щабель вище. Це стосується і роботи моделі", - каже модель.

Нагадаємо, хакери зламали телефон знаменитої американської артистки: голі фото злили в інтернет.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.