Погода в Україні на початку робочого тижня очікується теплою і без опадів. Денна температура повітря підвищиться до +24 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У середу, 23 жовтня, на заході країни денна температура повітря підвищиться до +18...+24 градусів тепла, а вночі очікується +6...+9 градусів. У східних областях вдень прогнозується +18...+20 градусів за Цельсієм, а вночі +6...+9 градусів. На півдні вдень стовпчики термометра будуть маневрувати між +19...+21 градусів, а вночі - +7...+11 градусів. У північних областях вдень прогнозується +18...+20 градусів тепла, а вночі - +7...+9 градусів. У центрі України температура повітря вдень становитиме +18...+21 градусів тепла, а вночі +7...+9 градусів.

У четвер, 24 жовтня, на півночі країни денна температура повітря підвищиться до +15...+19 градусів тепла, а в нічний час - +6...+9 градусів. На заході України вдень стовпчики термометрів показуватимуть +18...+24 градуси, а вночі очікується +7...+11 градусів. На території східних областей вдень прогнозується +16...+18 градусів, а вночі - +5...+8 градусів за Цельсієм. На півдні країни денна температура повітря підвищиться до +16...+21 градусів, а в нічний час - +7...+12 градусів. У центрі України вдень стовпчики термометра показуватимуть +17...+20 градусів, а в нічний час - +5...+9 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали алгоритм дій кожного представника знаків Зодіаку у разі, коли вони закохуються, але не хочуть зізнаватися у своїх почуттях.

Також портал Знай.ua писав, які фрази не можна вимовляти в присутності знаків Зодіаку.