Найстабільнішою сферою, де зарплата тримається на одному рівні протягом півроку, є виробництво. Про це стало відомо завдяки даним після дослідження ринку праці аналітиками.

Найчастіше в Україні беруть на вакансію продавця. При цьому аналітики повідомляють про зменшення зарплат в 3 кварталі у порівнянні з попереднім на 17%.

Домашнього персоналу пропонують зарплату на 44% менше, ніж у 2-му кварталі. Представникам цієї сфери пропонують в середньому 5,5 тисяч гривень.

У той же час під Києвом можна отримувати приблизно 12,5 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

У сфері охорони і ресторанної індустрії також відбулося зменшення зарплат. У вакансії роботодавці пропонували на 22% менше у порівнянні з попереднім кварталом. Охоронцям готові платити на чверть менше, ніж барменам.

Нагадаємо, в Україні ліквідують тисячі Фопів.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін запускає "Держава в смартфоні".

Також Знай. ua писав, що Верховна Рада перенесла робочий день заради відпочинку українців.