Більше 70% українців вважають, що найбільше країні не вистачає миру. Крім того, велика частина населення хоче порядку і стабільності. Про це свідчать результати соцопитування, проведеного групою "Рейтинг".

Зазначимо, що кожен опитуваний міг обрати декілька варіантів відповідей із перерахованих.

"71% зазначили, що сьогодні Україні найбільше не вистачає миру. 43% - вважають, що Україні потрібен порядок, 40% - стабільність, 37% - єдність, 36% - достаток, за 30% - розвиток і справедливість, 8% - впливовість у світі. Запит на всі перераховані категорії за останні три місяці виріс, більше всього - у відношенні миру і порядку", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дослідження проводилося з 19 по 22 жовтня на всій території України за винятком окупованих територій Донбасу і Криму. Опитано 2,5 тисячі респондентів. Статистична похибка не може перевищувати 2%.

Нагадаємо, кому найбільше і найменше довіряють українці.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці розповіли, що думають про Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Україна зайняла останнє місце в списку купівельної спроможності громадян серед 42 країн Європи.