Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 24 жовтня.

Разумков висловився про корупційний скандал зі "слугами народу": "Краще так, ніж як раніше"

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Спікер українського парламенту Дмитро Разумков не збирається покривати однопартійців, а також інших нардепів, якщо вони причетні до недавнього корупційного скандалу.

Про це голова ВРУ заявив в кулуарах Європейського саміту глав країн-членів Ради Європи 24 жовтня в Страсбурзі, передає "Укрінформ".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Звільнений Горбатюк розповів, що буде зі справами Майдану: "На жаль..."

Сергій Горбатюк
Сергій Горбатюк

Сергій Горбатюк, якого 23 жовтня генпрокурор Руслан Рябошапка звільнив з управління спецрозслідувань ГПУ, заявив, що розслідування справ Майдану зупинено. Про це екс-чиновник повідомив на брифінгу.

За його словами, Рябошапка звільнив його з посади начальника управління у зв'язку з "реорганізацією відомства".

Ексберкутівцю, якого звинувачують у розстрілі десятків українців, пом'якшили покарання: подробиці

Колишньому співробітнику спецпідрозділу "Беркут" Сергію Тамтуре, якого звинувачують у розстрілах під час Евромайдана, пом'якшили запобіжний захід. Цю інформацію повідомила кореспондентка hromadske.

У повідомленні йдеться, що з цілодобового домашнього арешту Тамруті пом'якшили покарання до нічного домашнього арешту з 22:00 до 6:00.

Зеленський не перший: кому найбільше і найменше довіряють українці

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Група "Рейтинг" провела соціологічне питання, в якому з'ясували, яким інстанціям найбільше довіряють українці. Так, найбільше довіри в українців викликають волонтери, ветерани АТО і президент Володимир Зеленський.

69% українців довіряють волонтерам, 67% - ветеранам АТО, 66% і 65% - президенту і армії. Крім того, високий кредит довіри у церкві - 56%.

Україна повинна виплатити одіозній сепаратистці Нелі Штепі тисячі євро: так вирішила Європа

Україна повинна виплатити екс-главі Слов'янська, одіозній сепаратисткі Нелі Штепі грошову компенсацію, відповідно до вироку Європейського суду з прав людини. Про це розповів адвокат Олександр Тананакин "Інтерфакс-Україна".

Штепа отримає 3600 євро згідно з рішенням ЄСПЛ: 2600 - як компенсацію за порушене право і 1000 євро на правову допомогу.