Восени головною проблемою кожного міського жителя стає забруднене повітря. Особливо від цього страждають мешканці столиці. МОЗ та Кабмін уже кілька днів активно обговорює проблему та шукає ефективні шляхи для її вирішення.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила очільниця Міністерства охорони здоров'я Зоряна Скалецька.

Скалецька зазначила, що на забруднення повітря восени впливає одразу декілька факторів, серед них: дим від спаленого листя, пожежі на сміттєзвалищах, газові викиди автомобілів і т.д.

Зоряна Скалецька
Зоряна Скалецька

За словами міністерки, збільшення концентрації забруднювальних речовин у Києві, за результатами моніторингу, не зафіксовано:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Усі параметри у нормі. Але дихати хочеться чистим повітрям…" зазначила Скалецька

За словами Скалецької, фахівцями МОЗ було напрацьовано серію заходів, що допоможуть боротися за чисте повітря у столиці:

"Кожен повинен боротися на своєму місці!" Зоряна Скалецька

Детальніше про ініціативи та просто поради, як захиститися від смогу Скалецька порадила читати на сайті Міністерство охорони здоров'я України.

Забруднене повітря – проблема кожного, хто живе у місті. Для Києва восени це стає справжнім лихом… Дим від спаленого...

Geplaatst door Zoryana Skaletska op Vrijdag 25 oktober 2019

Нагадаємо, керівниця МОЗ Зоряна Скалецька терміново звернулася до українок: "Не варто боятися цього".

Як повідомляв портал Знай.uа, Романенко попередив Зеленського про фатальну помилку: "Став заручником цієї...".

Також портал Знай.uа писав, що Горбатюк після звільнення зізнався, що не так зі справами Майдану: "Зеленський вважає...".