У Міністерстві освіти і науки України наполягають на впровадженні системного підходу до вивчення іноземних мов в Новій українській школі. Про це повідомила головна спеціалістка департаменту загальної, середньої та дошкільної освіти Міносвіти Оксана Коваленко.

За словами експерта, влада планує не просто змінити стандарти навчання, але і повністю перевенуть систему освіти в Україні.

"Недостатньо змінити тільки стандарти, внести точкові зміни в програму, підготувати нові підручники з новими підходами або провести якісь тренінги для вчителів ... З Новою українською школою у нас з'явилася можливість зв'язати все це в певну систему: і підготовку вчителя, і підручники, і стандарти, і програми", - зазначила Коваленко.

За словами Коваленко, в уряді спробують підготувати вчителів, які повинні володіти сучасними технологіями навчання іноземних мов.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Нагадаємо, Зоряна Скалецька поставила крапку в скандалі про свій диплом.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові міністр освіти Новосад поставила хрест на надіях вчителів.

Також портал Знай.ua писав, Новосад зібралася вберегти школярів від неправильного вибору.