У Міністерстві освіти і науки України наполягають на впровадженні системного підходу до вивчення іноземних мов в Новій українській школі. Про це повідомила головна спеціалістка департаменту загальної, середньої та дошкільної освіти Міносвіти Оксана Коваленко.

За словами експерта, влада планує не просто змінити стандарти навчання, але і повністю перевенуть систему освіти в Україні.

"Недостатньо змінити тільки стандарти, внести точкові зміни в програму, підготувати нові підручники з новими підходами або провести якісь тренінги для вчителів ... З Новою українською школою у нас з'явилася можливість зв'язати все це в певну систему: і підготовку вчителя, і підручники, і стандарти, і програми", - зазначила Коваленко.

За словами Коваленко, в уряді спробують підготувати вчителів, які повинні володіти сучасними технологіями навчання іноземних мов.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Зоряна Скалецька поставила крапку в скандалі про свій диплом.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові міністр освіти Новосад поставила хрест на надіях вчителів.

Також портал Знай.ua писав, Новосад зібралася вберегти школярів від неправильного вибору.