Погода в Україні на кінець робочого тижня прогнозується з нічними заморозками та незначними опадами. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так в четвер, 31 жовтня, оманливе сонце буде виглядати з-за хмар по всій Україні, однак воно не буде оберігати українців від похолодання. Температура повітря знизиться до нічних -1...-4 градусів за Цельсієм. До того ж, на сході і півдні буде трохи тепліше, а саме від +7 до +9 градусів. Однак значних опадів не прогнозується, лише зрідка може капати слабкий дощ.

У п'ятницю, 1 листопада, денна температура повітря "замре" на рівні +5...+7 градусів, а вночі прогнозується -1...-4 градусів. Перед вихідними західний вітер посилиться до 5-10 м/c в секунду, однак ніяких штормових значень досягати не буде. У західних областях країни традиційно для наступного тижня буде холодніше, проте вітер очікується південно-західним, завдяки чому зниження температури повітря буде відчуватися не так сильно. Значних опадів у перший день листопада також не прогнозується.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали алгоритм дій кожного представника знаків Зодіаку у разі, коли вони закохуються, але не хочуть зізнаватися у своїх почуттях.

Також портал Знай.ua писав, які фрази не можна вимовляти в присутності знаків Зодіаку.