Засоби масової інформації, як в Україні, так і в Росії, несподівано згадали про одного з підозрюваних у причетності до жахливої катастрофи малайзійського Boeing Володимира Цемаха.

Нагадаємо нашим читачам, що Цемаха українська влада відпустила в рамках обміну з Росією. Він наважився дати журналістам інтерв'ю і розповісти все, що думає з цього приводу. До речі, заяви не з найприємніших і дипломатичних.

Володимир Цемах в залі суду
Володимир Цемах в залі суду

За словами Цемаха, представники Нідерландів пропонували йому громадянство в обмін на свідчення у справі про катастрофу. Також Цемах не зміг стримати свою чорну злобу на Україну. Відомо, що інтерв'ю Цемаха вийшло в російській програмі "Люди Донбасу".

А ось блогер Vіtauskas в мережі Twitter опублікував короткий фрагмент інтерв'ю, де можна спостерігати за цинічною заявою Цемаха. Обережно, слова можуть реально образити!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Терорист Цемах зізнався, що був готовий знищити Україну, лише б його онуків "не змусили думати українською мовою". Ще раз. Заради того, щоб онуки не стали українцями, він без роздумів перетворив би на руїни всю країну. У мене все. Амністію і особливий статус героям новоотброссії!", - написав блогер.

Нагадаємо, Порошенко проігнорував 15 допитів у ДБР, блогер показав, куди подівся екс-президент: "Петя гастролює".

Як повідомляв Знай.uа соковита Кайлі Дженнер облягла форми прозорим міні: тонка тканина не приховала нічого.

Знай.uа писав, блогер озвучив прірву в зарплатах Коболєва і Зеленського: "В 1000 разів більше...".