Зеленський терміново звернувся до українських воїнів: "У ваших руках потужні..."

У неділю, 3 листопада, українські воїни відзначають своє професійне свято — День ракетних військ і артилерії. Так одним з перших привітав військовослужбовців глава держави Володимир Зеленський. Про це стало відомо завдяки тексту з привітаннями на сайті президента.

Володимир Зеленський на Донбасі
Володимир Зеленський на Донбасі

Прокурор Анатолій Матіос покинув Україну: фото

Український журналіст Василь Крутчак опублікував у своєму Facebook-акаунті фотографію колишнього військового прокурора Анатолія Матіоса в аеропорту "Жуляни", зазначивши, що він вилітає у Франкфурт у неділю, 3 листопада.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Корабель-привид, таємнича істота та хвилі-гіганти: які секрети приховує Чорне море

Як відомо, Чорне море приховує чимало таємниць, але є такі, над яким науковці і досі ламають голови. Відтак, ось чотири неймовірні секрети українського моря.

Однією з загадок Чорного моря є сірководневі зараження. Науковці і досі займається вивченням причин і обставин насичення морських глибин високою концентрацією водню.

вантажний корабель
вантажний корабель

"Укрзалізниця" подарувала пасажирам незабутній екотур, тепер і в ліс не потрібно: "Лізуть з усіх щілин", фото

Національний залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" продовжує дивувати і шокувати своїх пасажирів. Багато хто, кому "пощастило" скористатися послугами компанії, залишаються незадоволеними.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Шалена Лобода показала дивний шпагат просто на сцені: "Вона ще й гімнастка"

Зоряна українська співачка Світлана Лобода вже багато років будує кар'єру в Росії і довгий час не виступає вдома. Співачка нещодавно вирушила у Дубай, де і відпочиває і працює – вона дала великий концерт, а фотографії і відео з нього активно публікує у соцмережі Instagram. Так, нещодавно зірка показала з десяток знімків, на яких позує на сцені і за лаштунками, а також на них видно величезну юрбу, яка прийшла на її концерт.

Світлана Лобода
Світлана Лобода