Зоряна українська співачка Світлана Лобода вже багато років будує кар'єру в Росії і довгий час не виступає вдома. Співачка нещодавно вирушила у Дубай, де і відпочиває і працює – вона дала великий концерт, а фотографії і відео з нього активно публікує у соцмережі Instagram. Так, нещодавно зірка показала з десяток знімків, на яких позує на сцені і за лаштунками, а також на них видно величезну юрбу, яка прийшла на її концерт.

А ось цього разу Світлана виставила в мережі один цікавий кадр, на якому просто на сцені демонструє свою розтяжку. Як видно, Лобода вийшла на сцену в спокусливому сріблясто-золотавому боді з бахромою, яке дуже ефектно виглядає в русі. Артистка відображена під час запального танцю, вона сміливо задерла ніжку, її волосся розпатлане. Однак шанувальники вельми неоднозначно відреагували на таке фото – одні у захваті від енергетики Лободи, а інші жартують з приводу її "шпагату".

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.