Президент України Володимир Зеленський заявив, що всіх причетних до вбивства Катерини Гандзюк буде знайдено та покарано.

Таку обіцянку глава держави залишив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook у день роковин смерті української активістки, 4 листопада.

"Рік без Катерини Гандзюк. Усіх замовників буде знайдено та покарано. Обіцяю", – написав Володимир Зеленський.

Варто відзначити, що дівчина публічно виступала проти корупційних схем місцевої влади і підтримки деякими політиками та організаціями сепаратистських настроїв у Херсонській області.

Рік без Катерини Гандзюк. Усіх замовників буде знайдено й покарано. Обіцяю.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
Geplaatst door Володимир Зеленський op Maandag 4 november 2019

Нагадаємо, що у річницю смерті громадської активістки Катерини Гандзюк пройшла всеукраїнська акція "Рік без Каті". Заходи були і біля Офісу президента України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Притула опублікував емоційне звернення до Володимира Зеленського. Телеведучий закликає українського президента звернути увагу на численні переслідування активістів, а також на справу Катерини Гандзюк.

Також портал Знай.uа писав, що генпрокурор Руслан Рябошапка пообіцяв найближчим часом показати результати по справі вбивства Катерини Гандзюк і нападів на інших активістів.