Нагадаємо нашим читачам, що нещодавно, в останню ніч жовтня, пройшло найстрашніше та найвеселіше свято - Хеллоуїн. Відомо, що ця дата масово відзначається в країнах з католицьким віросповіданням, а тепер воно поступово наближається і до України.

Різні розважальні заклади і просто місця сфери обслуговування запрошують людей на костюмовані "паті".

Хелловін
Хелловін

Варто розповісти пару слів про саме свято. За легендами, в ніч з 31 жовтня на 1 листопада вулиці наповнюються нечистю, звідси і відбувається головна традиція Хеллоуїна – прикрашати свої будинки і вирізати ліхтарі Джека, які відлякуватимуть злих духів.

В такому дусі вчинив і один із супермаркетів "Сільпо" в місті Мелітополь. Магазин вирішив лякати нечисть вельми оригінальним способом, внісши політичне підґрунтя. У трилітрову банку помістили нібито відрізану голову втіклого українського президента. Натуральності інсталяції надає відповідний вираз обличчя Віктора Януковича.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Голова Януковича, melitopol_gram
Голова Януковича, melitopol_gram

Знімок було опубліковано у спільноті melitopol_gram.

Нагадаємо, вчені відродили жінку-вікінга, навіть дірка в черепі не перешкода: погляньте на цю валькірію.

Як повідомляв Знай.uа ідеальні каміння, море рептилоїдів та скарб нації: головні таємниці людства, спробуй розгадати.

Знай.uа писав, загадка століття: на території запорізької школи розкопали древню фортецю.