З окупованого Донбасу прийшли вельми тривожні новини. Навіть після розведення сил в Золотому продовжуються обстріли з боку донецьких терористів.

Бойовики наплювали на всі закони моралі і тепер обстрілюють беззахисних дітей. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру штабу ООС в мережі Facebook.

Російські окупаційні війська стріляють в дітей Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ зафіксовано поранення зі...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Maandag 4 november 2019

Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ зафіксовано поранення зі стрілецької зброї 16-річного хлопця. Інцидент стався 21 вересня 2019 року в кафе на вулиці Войкова у населеному пункті Золоте-5 на тимчасово окупованій, і у вересні, і зараз, території. Про це свідчать дані звіту спецмісії ОБСЄ за 2 листопада 2019 року.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

ОБСЄ
ОБСЄ

"Першого листопада команда СММ уточнювала повідомлення про те, що 21 вересня 2019 хлопець (16 років) отримав поранення в результаті вогню зі стрілецької зброї в н. п. Золоте-5. У лікарні Первомайська медпрацівники повідомили про те, що 21 вересня 2019 в лікарню доставили хлопця, якому зробили операцію у зв'язку з пораненнями ребер в результаті вогню зі стрілецької зброї. За словами медпрацівників, в лікарні хлопцеві також надано психологічну допомогу.", - йдеться у звіті ОБСЄ.

Нагадаємо, кандидатку в депутати від "Правого сектора" звинувачують у жорстокому вбивстві: "Мені не подобаються негри".

Як повідомляв Знай.uа Чубаров розповів про катастрофічну ситуацію в Криму: "Перетворюється в СРСР останніх років".

Знай.uа писав, помічник Путіна Сурков заявився на Донбас і почав вимагати: "Кричав до хрипоти, отримали по шапці всі".