Президент Сербії Олександр Вучич, якого преса називає другом президента агресивної Росії Володимира Путина, заявив: Сербія не зможе визнати Крим російським, інакше втратить право боротися за Косово. Якби Вучич відкрито визнав, що Крим став росією, йому б провели аналогію з Косово, розповідає сербський президент в ефірі пропагандистського телеканалу.

"…Сказали б, що за таким принципом Косово теж є незалежним, і у нас більше немає права за нього боротися", зазначив президент Сербії.

Президент Сербії Олександр Вучич

Також Вучич заявив, що близькість його країни з РФ "не знаходиться під питанням". "Це питання політичної стратегії і тактики, яка передбачає, що у нас немає права наражати на небезпеку свої життєві державні і національні інтереси", заявив Вучич.

Нагадаємо, в 2008 році Косово проголосило незалежність від Сербії. Незалежність Косово визнали ряд держав, Росії в їх числі немає. Крим визнали "російським" Казахстан і невизнана Абхазія.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Пальчевський розповів, як прогнати Путіна з Криму без зброї: цілком дієва стратегія.

Про це Пальчевський розповів в ефірі одного з українських телеканалів.

На початку розмови телеведучий традиційно торкнувся болючої для українців теми - засилля олігархату, який десятиліттями гальмує розвиток "економіки для народу".

Тим часом в Криму спалахнула бійка людей з ФСБ: патріоти піднімають повстання?

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли повернеться Крим.

Як повідомляв "Знай.uа", путінські найманці жорстоко розправилися з вагітною українкою.

Також "Знай.uа" писав, що ФСБ почала полювання на українських заробітчан.