Вчора Ігор Сєчін разом з Шойгу і Тімченко перебував на хокейному матчі ЦСКА–СКА. В один з моментів режисер направив камеру на їхню ложу – за традицією, коли це відбувається, треба поцілувати того, хто сидить поруч. Повідомляється, що мужики спочатку відмахувалися, але під натиском Ігоря Івановича не витримали і здалися, про що повідомляє telegram-канал LIFE SHOT.

Варто нагадати, що Сергій Шойгу часто стає об'єктом пильної уваги з боку ЗМІ, сособенно через свої не зовсім звичайні заяви. Не так давно він запропонував жителям Москви перенести столицю країни-агресора на Урал або в Сибір.

Варто нагадати про незвичайний знімок, який не так давно шокував користувачів мережі. На ньому зображені судді, які, якщо придивитися, схожі на президента Росії Володимира Путіна, екс-ватажка "ДНР" Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) і міністра оборони Росії Сергія Шойгу. Відповідний знімок опублікував на своїй сторінці в Facebook один з блогерів і прокоментував його: "Шойгу, Гіркін і молодий Путін судять Януковича. Олія, полотно".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що якщо Росія буде відвойовувати Донбас, то це може призвести до вічного протистояння. Таке думку висловив одіозний сенатор країни-агресора Олексій Пушков в інтерв'ю радіо "Комсомольская правда". Він відзначив, що Росія визнає Донбас українським. Він також вважає, що збройний конфлікт за тимчасово окуповану територію Донбасу приведе до занадто великих жертв для самих окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мережа сміється з відео, на якому Путін привітав російських спортсменів. При цьому практично всі вони були однакового або ж меншого зросту ніж лідер країни-агресора. При цьому організатори зустрічі забули про особистих охоронців Путіна, які були значно вище нього: "Спортсменів сьогодні для зустрічі з президентом РФ суворо відкалібрували по Путіну, а ось охорону - ні. Якось незручно вийшло: на спортсменів Путін навіть зверху вниз може споглядати, дрібних побрали, а охороні - хіба лисиною пахви полірувати...))".

Також "Знай.uа" писав, що окружний адміністративний суд міста Києва порахував, що довідка СБУ про Федора Добронравова складена з порушенням нормативних вимог і при відсутності належних обгрунтувань. Скандальному російському акторові театру і кіно Федору Добронравову скасували заборону на в'їзд в Україну. Крім того, анульовано рішення про те, що в Україні не можна показувати деякі фільми з його участю.