Вибори в Україні, Капитал
Вибори в Україні, Капитал

Місцеві вибори в Україні: у Зеленського повідомили, коли пройдуть і у скільки обійдуться бюджету

Оксана Маркарова, міністр фінансів, повідомила, що на проведення місцевих виборів в Україні уряд збирається виділити 2 млрд 154 млн гривень до 2020 року. Про це вона розповіла журналістам під час презентації бюджету на 2020 рік у другому читанні.

людина з інвалідністю, pxhere
людина з інвалідністю, pxhere

Україна відмовиться від людей з групою інвалідності: що пропонують взамін

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Україна може відмовитися від системи градації інвалідності і перейти до Міжнародної класифікації функціонування, яку використовують в Європі. Про це заявила глава комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова.

НАК "Нафтогаз України"
НАК "Нафтогаз України"

В Україні змінилася вартість природного газу: як це вплине на тарифи для населення

З початку листопада НАК "Нафтогаз України" підвищив ціни на блакитне паливо для промислових споживачів. Ціну на газ встановлено в межах 5861-6463 гривень за тисячу кубометрів.

Олексій Гончарук, Unian
Олексій Гончарук, Unian

Бюджет-2020: Гончарук назвав, яка в Україні буде мінімальна зарплата

5 листопада Олексій Гончарук, прем'єр-міністр України, оголосив про презентацію проєкту державного бюджету на 2020 рік, про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. Проект вже підготовлено до другого читання, його представив Гончарук.

Володимир Зеленський, Уніан
Володимир Зеленський, Уніан

У "95 Кварталі" оприлюднили небачені раніше фото президента Зеленського: "Молодо-зелено"

На сторінці студії "Квартал 95" у соціальній мережі Instagram опублікували кілька архівних фотографій колективу, на яких присутні і нинішній президент України Володимир Зеленський. Колектив на цих знімках ще юний і тільки починає свій шлях. Більше всього на фото Юрія Крапова, а ось колишній керівник попадається тільки двічі.