Кількість абонентів Київстар, які використовують мобільний інтернет, зросла на 12%. Крім того, на 69% зросло використання дата-трафіку на абонента. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

Відомо, що в порівнянні з аналогічним кварталом в 2018 році у них стали капітальні витрати на 86%, а на ділі вони витратили 1,4 млрд гривень.

При цьому за рік компанії вдалося збільшити дохід на 18,8% і склав 5,8 млрд гривень. Крім того, виручка від послуг мобільного зв'язку змогла вирости до 5,4 млрд гривень.

Магазин Київстар, KarpatNews
Магазин Київстар, KarpatNews

Також у 3 кварталі у компанії зросли доходи від послуг фіксованого зв'язку на 10% і склали 333 мільйонів гривень, також на 11% збільшилася кількість абонентів з послугою "Домашній інтернет".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На одному абонента компанія в 3 сезоні змогла заробити 74 гривні, що на 4% більше, ніж в аналогічному кварталі 2018 року.

Нагадаємо, Vodafone нахабно впихає українцям рекламу замість якісних послуг.

Як повідомляв Знай. ua, порівняння тарифів 3G, 4G в Україні, послугами якого оператора користуватися.

Також Знай. ua писав, що український Vodafone може опинитися в руках іноземній компанії.