З окупованого путінськими найманцями Донбасу прийшли тривожні новини. Так, у районі проведення операції Об'єднаних сил донецькі бойовики сім разів порушили режим припинення вогню.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ООС в мережі Facebook.

За інформацією українських військових, у районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" двічі неподалік Водяного бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 мм, протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Зведення станом на 07:00 6 листопада 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 5 листопада збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 5 november 2019

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Північ" поблизу Оріхового терористи обстріляли українських військових з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Українські захисники повідомляють, що втрат серед особового складу Об'єднаних сил втрат не було.

Нагадаємо, легендарний рок-музикант танцював перед головорізами Мотороли в "ДНР": ганебне відео.

Як повідомляв Знай.uа після скандалу "слуги народу" вирушили в зону розведення військ: що зараз відомо про Золоте-4.

Знай.uа писав, "Буде революція!": Клімкін згадав істерику Путіна через Дебальцеве.