У середу, 6 листопада, пізно ввечері в Києві чоловік стріляв у свого сусіда на вулиці Чаадаєва, 2-А (Борщагівка). Зараз потерпілий перебуває в лікарні у важкому стані. Про це повідомила свідок інциденту Світлана Панюшкіна на своїй Facebook-сторінці.

"У нас в будинку сталася біда - підстрелили сусіда. Виживе чи ні, поки не ясно, але шанси близькі до нуля", - пише Панюшкіна.

За її словами, чоловік, який поранив з вогнепальної зброї сусіда, крав у інших мешканців будинку електрику. З цього приводу кияни зібралися і вирішили з ним з'ясувати ситуацію, однак у відповідь послідувала стрілянина.

"Стріляв сусід, який крав у нашому будинку у всіх електрику. Він не сплачує за квартиру багато років і через нього нам не включали тепло. Сусіди зібралися, щоб висловити йому і він почав стріляти", - заявила Світлана.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз будинок оточили співробітники поліції, які затримали винуватця на місці події.

у нас в доме произошла беда - подстрелили соседа. выживет или нет, пока не ясно. шансы близки к нулю. стрелял сосед,...

Geplaatst door Sveta Panushkina op Woensdag 6 november 2019

Пізніше з'ясувалося, що постраждалого чоловіка перевели в реанімацію, де він лежить у комі. При цьому медики не можуть підтвердити, що ногу, в яку потрапила куля, вдасться врятувати.

Нагадаємо, в районі розведення військ у Золотому-4 залучені до служби посилені патрулі поліцейських.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Запоріжжі накрили мережу борделів.

Також портал Знай.uа писав, що у нічному клубі Києва співробітник до смерті побив молодого хлопця.