В Америці традиційно святкують Хелловін та влаштовують вечірки на честь свята. Однак у Каліфорнії таке святкування завершилося стріляниною.

Про це повідомляє CBS Los Angeles.

Інцидент стався у приватному будинку в місті Лонг-Біч. В результаті стрілянини загинули не менше трьох осіб, ще дев’ять отримали поранення. За попередньою інформацією, стрілянина почалася через те, що сусіди поскаржилися на вечірку на честь Хелловіна.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

На місце інциденту прибула поліція та пожежна охорона. правоохоронці трьох загиблих чоловіків з вогнепальними пораненнями і дев’ять поранених. Триває слідство та встановлення обставин трагедії.

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, зубасте чудовисько залишило туриста без ноги, але не нажерлося: приголомшливі кадри, від яких перехоплює подих.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.