Стало відомо, що в операції з ліквідації ватажка ІДІЛ взяла участь службова собака по кличці Конан. Відповідні дані були представлені у вівторок, 29 жовтня.

Як повідомляє видання Newsweek, бельгійську вівчарку Конан назвали начесть американського коміка Конана О'браєна. На даний момент він проходить лікування у ветеринарній клініці.

Нагадаємо, що 27 жовтня військові США провели операцію з ліквідації ватажка ІДІЛ Абу Бакра аль-Багдаді. Як стверджує президент Трамп, в результаті операції ні один американський солдат не постраждав, але були звільнені 11 дітей.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, бойовики ІДІЛ терміново змінили ватажка після ліквідації попередника.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Харковом шкуродери розправилися з бідними тваринами, фото 18+.

Також портал Знай.ua писав, у мережі показали фото ймовірного терориста-смертника, який був винуватцем теракту на Шрі-Ланці.