Популярний туристичний регіон Уітсанд в Австралії завжди приваблював мандрівників. Правда лише за минулий рік там зафіксували щонайменше чотири випадки нападу акул, один з яких був смертельним.

Поблизу популярного австралійського пляжу Ейрлі-Біч на північному сході країни стався напад акули на нирців. Двоє туристів з Британії плавали з маскою і трубкою в прибережній смузі, коли сталася атака. Про це повідомляє місцева преса.

В Австралії акула напала на туристів

За словами жертв, хижак напав в той момент коли вони дурачилися у воді. 28-літньому чоловіку акула відкусила праву ногу. Потім спробувала зробити те ж саме з другим, 22-річним, але він відбувся серйозними рваними ранами.

Постраждалих екстрено доставили на вертольоті в лікарню. Медики повідомили, що чоловіки перебувають у важкому, але стабільному стані.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Two British tourists attacked by shark in the Whitsundays

Two English backpackers were attacked by a shark during a tour in Queensland's Whitsunday Islands. Alistair Raddon and Danny Maggs were snorkelling from a tourist boat near Airlie Beach when they were attacked this morning. More: 7news.link/ItICj3 #TheLatest #7NEWS

Geplaatst door 7NEWS Sydney op Dinsdag 29 oktober 2019

Нагадаємо, раніше вчені знайшли рештки монстра, якому понад 360 мільйонів років

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Таїланді знайшли новий вид динозаврів

Також "Знай.ua" писав, що гігантське морське чудовисько атакувало людину