8 листопада, п'ятниця, Україна скасує візовий режим з ще однією країною - Монголією. Урочисте підписання угоди про скасування віз між урядом Монголії та України відбудеться у посольстві України у Варшаві, Польща.

Аеропорт Харків, Шукач
Аеропорт Харків, Шукач

"Громадяни України отримають право в'їжджати і перебувати в Монголії, а також проїжджати транзитом через цю країну без віз строком на 90 днів протягом 180-ти дні", - розповіли представники посольства.

В посольстві України також додали, що завдяки введенню безвізового режиму поїздки стануть значно простішими і будуть відповідати вимогам законодавства обох країн: "Укладення цієї угоди дозволить спростити взаємні поїздки громадян України і Монголії і зробити їх відповідним до чинного законодавства обох країн у міграційній сфері".

Аеропорт Бориспіль, Вести
Аеропорт Бориспіль, Вести

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Підписувати угоду від української сторони буде Андрій Дещиця, посол України в Польщі, а від монгольської - Немех Батаа, посол Монголії в Польщі та Україні.

В 2019 році українці отримали безвізовий режим в Колумбії і Еквадору.

Нагадаємо, раніше безвізовий режим і Олімпіада 2020: Зеленський підбадьорив українців в Японії, деталі.

Також Знай.uа писав про умови безвіза для України і отримання ID-карти.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про робочу візу для українців: як отримати і скільки вона коштує.