Виявилося, що деякі українці можуть не отримати субсидій. Усе через новий механізм отримання грошової допомоги від держави, який почав діяти з 1 жовтня 2019 року.

За новими правилами українці не отримають субсидію, якщо опалювальна площа житлового приміщення перевищує 120 кв. метрів для квартир у багатоквартирному будинку, 200 кв. метрів для індивідуальних будинків, а будь-який член сім'ї має у власності транспортний засіб, що підлягає державній реєстрації і з дати випуску якого пройшло менш як п'ять років чи у складі домогосподарства або в складі сім'ї члена домогосподарства є особи, які досягли 18-річного віку за станом на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

Субсидія
Субсидія

Щодо площі житлового приміщення, то у цьому випадку є винятки у вигляді дитячих будинків, будинків сімейного типу, багатодітних сімей або тих сімей, які піклуються про прийомну дитину.

Зазначимо, що у державному бюджеті, який презентував уряд на наступний рік, на субсидії виділить 48 мільярдів гривень. Дану суму у Мінсоцполітики вважають достатньою для виплати пільг і субсидій всім, хто має потребу в них.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Субсидія
Субсидія

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення і надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики озвучили лютий прогноз погоди в Україні на зиму 2020: "Багато снігу і безжальні морози до -20...".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.